Post-hbo-opleiding in-company

Alle post hbo opleidingen kunnen in-company worden verzorgd. Bij een in-company traject worden de lesdagen en data van de bijeenkomsten afgestemd op de wens van de opdrachtgever (veelal scholengroep, bestuur of samenwerkingsverband). De locatie wordt bepaald door de opdrachtgever. Voordeel daarvan is, dat de deelnemers  weinig tijd kwijt zijn met reizen. Inhoudelijk wordt in overleg met de participerende docenten besproken of er specifieke accenten binnen de opleiding gelegd moet worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het toespitsen op de taak of functie invulling, of het afstemmen van de meesterproef (eindopdracht) op thematiek die speelt binnen de stichting waar de deelnemers deel van uit maken.

Daarnaast biedt het de mogelijkheid om bij enkele modulen de groep aan te vullen met deelnemers die enkel 1 of 2 modulen uit de opleiding willen volgen en derhalve niet de gehele opleiding willen afronden. Tot slot kan ook specifieke interne expertise worden ingezet. Denk daarbij aan collega’s binnen een bestuur die willen en kunnen participeren als lesgevende in de opleiding. Kortom in-company is maatwerk.

Het minimaal aantal deelnemers bij een in-company traject is 12 deelnemers. De kosten zijn gelijk aan de open inschrijving.