• Nieuwe opleiding

    Post-hbo-opleiding Specialist Taal, Lezen en Rekenen

Nieuw! Post-hbo-opleiding Specialist Rekenen en Taal

Professionals in het (speciaal) basisonderwijs hebben de afgelopen jaren - mede door de invoering van passend onderwijs – te maken gekregen met een veranderende leerlingenpopulatie. Daardoor is de noodzaak om te differentiëren steeds groter geworden. Geen eenvoudige zaak en zeker niet als er leerlingen in een groep zitten die extra ondersteuning nodig hebben bij bijvoorbeeld taal, lezen of rekenen.

Als antwoord hierop wordt momenteel bij Iselinge Academie een nieuwe post hbo ontwikkeld: Specialist Taal, Lezen en Rekenen.  De oorspronkelijke post opleidingen taal en rekenen komen hiermee te vervallen. Het accent bij deze opleidingen lag vooral op het coördineren. De nieuwe post hbo specialist rekenen en taal is vooral gericht op het vergroten van de inhoudelijke expertise. De opleiding wordt modulair aangeboden waardoor het ook mogelijk is losse modulen te volgen die passen bij de individuele wensen van de deelnemers .

Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen van de post-hbo-opleiding tot specialist taal, lezen rekenen? Laat dan je mailadres achter en we sturen je een e-mail als er meer inhoud, de startdatum en prijs bekend is.