Iselinge Academie scoort een 9,2 met de Cedeo-erkenning

18-03-2020

Op 12 maart 2020 ontving Iselinge Academie het certificaat Cedeo-erkend voor bedrijfsopleidingen. Wij haalden een score van 9,2. Een zeer hoge score waar we erg trots op zijn.

Cursisten zijn unaniem positief over het opleidingsprogramma. Zij waarderen de vlotheid en heldere communicatie en geven aan dat er goed wordt meegedacht met hun wensen. Cursisten zijn erg tevreden over de makkelijke wijze van inschrijven, de snelle communicatie en de uiteindelijke uitvoering van de opleiding.

Wat opvalt is dat cursisten aangeven dat zij de docenten zeer waarderen. 100% van de respondenten geeft aan tevreden of zeer tevreden te zijn over de kwaliteit van de opleiders. Docenten worden als zeer plezierig en vakkundig ervaren. Hun kennis en kunde is duidelijk een pluspunt en een reden waarom cursisten opnieuw voor Iselinge Academie kiezen. 

Iselinge Academie werkt hard om de klanttevredenheid hoog te houden. Directeur Zewald: 'Wij staan voor de kwaliteit van onze opleidingen en cursussen. De afgelopen tijd is er extra aandacht gegeven aan de vernieuwing van onze opleiding tot intern begeleider. En we hebben een nieuw traject ontwikkeld de post-hbo-opleiding specialist taal, lezen en rekenen. Wij zijn blij dat het Cedeorapport onze inspanningen reflecteert.'